(VIDEO) Koprivica: Vjerujem da će Milan Knežević biti novi premijer Crne Gore

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević nakon parlamentarnih izbora biće premijer Crne Gore, istakao je prof. dr Dragan Koprivica u emisiji “Vox Populi” Televizije Nikšić.

Knežević bi trebalo da bude nosilac liste Nove srpske demokratije (NSD) i Demokratske narodne partije (DNP) koje će na parlamentarnim izborima 11.juna nastupiti zajedno.

“Milan Knežević je osoba koja može da doprinese preporodu Crne Gore. Vjerujem da će biti premijer i pravi čovjek za Crnu Goru“, rekao je Koprivica.

NSD, DNP i Pokret za promjene (PzP), smatra Koprivica, doprinijele su promjenama u Crnoj Gori. Demokratski front, koji su činile pomenute partije, rasformiran je prije dva dana, a Koprivica je rekao da partije “imaju svoje određene stavove kako da prave koalicije”, te da je uvjeren da će svak svakoga uvažavati i nakon što su se “razišle”.

„Te tri partije (NSD,DNP,PzP) su veliki i žestok uticaj proizvele na ove današnje blagorodne promjene koje su se desile i pad bivšeg mafiokratskog, policijsko-mafijaškog i sudsko-nikakvog režima, kada su sudije bile servis usluga DPS-a, kada su policajci bili prije podne policajci, a posle podne kriminalci”,kazao je Koprivica.

Ne vidi ništa sporno u tome što će biti na čelu Odbora direktora podgoričkog Parking servisa i tvrdi da će taj posao obavljati savjesno i odgovorno.

„Ja nijesam dobio nikakvo radno mjesto, ni kancelariju, sekretara, auto, ništa od toga. Dakle, ja sam samo neko ko će da bude u funkciji supervizora i ako naiđem na nezakonitosti u jednoj instituciji, ja ću to javnosti da saopštim. Dakle, nikome nijesam oduzeo radno mjesto, a što se tiče nadoknade, ona iznosi preko 200 eura, i ja sam našao način kako ću taj novac da usmjerim“, izričit je Koprivica.

Emisiju “Vox Populi sa Vanjom Damjanović” pogledajte večeras u 20.30h na Televiziji Nikšić.

Vanja Damjanović
Foto/video:RTNK

1 komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Mladi na biro. Dok ovaj dobija radno mjesto sa 70godina. Ovo samo kod nas moze.

NIKŠIĆ PROGNOZA