(UŽIVO) SO Danilovgrad: Na dnevnom redu i informacija o izvršenju budžeta za šest mjeseci ove godine

U Danilovgradu je u toku sjednica lokalne skupštine. Na dnevnom redu je više od 20 tačaka o kojima će odbornici raspravljati, a između ostalog i informacija o ostvarenju budžeta Opštine Danilovgrad za period januar-jun ove godine.

Sjednicu možete pratiti užifo na Portalu RTNK:

U nastavku je detalajan dnevni red sjednice:

1. Informacija o izvršenju Budžeta opštine Danilovgrad za period januar – jun 2024. godine.

2. Izvještaj o radu Javne ustanove Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u opštini Danilovgrad sa finansijskim izvještajem za 2023. godinu.

3. Informacija o realizovanim aktivnostima Crvenog krsta Danilovgrad za 2023. godinu sa Programom rada za 2024. godinu.

4. Informacija Crnogorskog elektrodistributivnog sistema o realizovanim investicijama na području opštine Danilovgrad u 2023. godini i planiranim investicijama za 2024. godinu.

5. Predlog odluke o davanju u zakup poslovnog prostora evidentiranog u listu nepokretnosti broj 98 KO Danilovgrad.

6. Predlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o utvrđivanju javnog interesa za eksproprijaciju nepokretnosti za rekonstrukciju lokalnog puta Danilovgrad-Spuž (preko Martinića), dionica ,,Gorica- Burum“ od km 0+000 do km 8+694,46.

7. Predlog odluke o ustanovljavanju prava službenosti za polaganje priključnog 10 kv kabla preko dijela kat. Parcele br. 2322/1 KO Ćurilac.

8. Predlog odluke o ustanovljavanju prava službenosti za polaganje priključnog 35 kv kabla preko dijelova kat. parcela br. 747, 1703.1695 i 675/1 KO Gorica.

9. Predlog odluke o pristupanju Sporazuma gradonačelnika za klimu i energiju i izradi Akcionog plana za održivu energiju i klimu.

10. Predlog odluke o osnivanju Šahovskog kluba „Danilovgrad“.

11. Predlog odluke o izmjeni Odluke o boravišnoj taksi.

12. Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmjenama i dopunama Statuta JU Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Opštini Danilovgrad.

13. Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmjenama i dopunama Statuta Društva sa ograničenom odgovornošću „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad.

14. Predlog odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmjenama Statuta Društva sa ograničenom odgovornošću za uzgoj, zaštitu i lov divljači i riba Danilovgrad.

15. Predlog odluke o imenovanju Savjeta Javne ustanove „Centar za kulturu“ Danilovgrad.

16. Predlog odluke o prestanku mandata članice i imenovanju člana Odbora direktora Društva sa ograničenom odgovornošću „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad.

17. Predlog Odluke o razrješenju člana i imenovanju člana Odbora direktora Društva sa ograničenom odgovornošću za uzgoj, zaštitu i lov divljači i riba Danilovgrad.

18. Predlog odluke o prestanku mandata članice i imenovanju članice Savjeta Javne ustanove Umjetnička kolonija Danilovgrad.

19. Izvještaj o radu Fudbalskog kluba ,,Iskra“ sa finansijskim izvještajem za 2023. godinu.

20. Predlog odluke o stavljanju van snage Odluke o obrazovanju komisije za izradu Poslovnika Skupštine opštine Danilovgrad.

21. Predlog odluke o obrazovanju komisije za izradu Poslovnika Skupštine opštine Danilovgrad.

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA