„Uvjereni smo da će odnosi Crne Gore i Velike Britanije biti još bolji“

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović zahvalio je premijeru Velike Britanije Kiru Starmeru na srdačnom dočeku u palati Blenheim.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Hvala premijeru 🇬🇧 <a href="https://twitter.com/Keir_Starmer?ref_src=twsrc%5Etfw">@Keir_Starmer</a> na srdačnom dočeku u palati Blenheim. <br><br>Crna Gora i Ujedinjeno Kraljevstvo su veliki prijatelji i uvjeren sam da će naši odnosi biti još snažniji u narednom periodu. <br><br>🇲🇪 🤝🇬🇧<a href="https://twitter.com/hashtag/epc24?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#epc24</a> <a href="https://t.co/SIztJFtA8D">pic.twitter.com/SIztJFtA8D</a></p>&mdash; Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) <a href="https://twitter.com/JakovMilatovic/status/1813880734379352402?ref_src=twsrc%5Etfw">July 18, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„Crna Gora i Ujedinjeno Kraljevstvo su veliki prijatelji i uvjeren sam da će naši odnosi biti još snažniji u narednom period“, poručio je Milatović na platformi X.

Podsjećamo Milatović učestvuje danas na samitu Evropske političke zajednice, koji se održava u palati Blenhaim, rodnoj kući Vinstona Čerčila, pored Londona.

Kako je saopšteno iz Milatovićevog kabineta, samit će okupiti oko 50 evropskih lidera, koji će razgovarati o najvažnijim izazovima sa kojima se Evropa danas suočava, od rata u Ukrajini do ilegalnih migracija i bezbjednosne saradnje.

Foto: Mreža X/Jakov Milatović

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA