U Službenom listu objavljena Uredba Vlade: Popis od 3. do 18. decembra

Na sajtu Službenog lista večeras je objavljena Uredba Vlade Crne Gore u kojoj se navodi da će se Popis stanovništva, domaćinstava i stanova održati od 3. do 18. decembra.

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić saopštio je da je večeras na elektronskoj sjednici Vlade donijeta odluka da se popis stanovništva odgodi za 3. decembar.

Objavljeno je i da je Vlada Crne Gore danas bez održavanja sjednice, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova donijela Uredbu o izmjeni Uredbe o utvrđivanju perioda sprovođenja Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova i referentnog momenta popisa.

„U Uredbi o utvrđivanju perioda sprovođenja popisa stanovništva, domaćinstava i stanova i referentnog momenta popisa (Službeni list CG, br 25/23 i 98/23) u članu 2 stav 1 riječi „od 30. novembra do 15. decembra“ 2023. godine.“ zamjenjuju se riječima „od 3. decembra do 18. decembra 2023. godine.“. Ova uredba stupa na snagu danom objavljivanja u Službenom listu Crne Gore“, navodi se u uredbi koju je potpisao predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

Foto: Arhiva/Vijesti

NIKŠIĆ PROGNOZA

Table of Contents