Tuzović: BS Podgorica će još odlučnije nastaviti svoju misiju

Predsjednik Odbora Bošnjačke stranke Glavnog grada Edin Tuzović zahvalio je svim građankama i građanima Podgorice koji su na izborima 29. septembra svoj glas dali Bošnjačkoj stranci i ideji da Podgorica bude svih nas i glavni grad u pravom smislu te riječi.

„Želim da se zahvalim svim građankama i građanima Podgorice, koji su na izborima 29. septembra svoj glas dali Bošnjačkoj stranci i našoj ideji da Podgorica bude svih nas i da svaka ulica i kvart Podgorice bude Podgorica i glavni grad u pravom smislu te riječi. Naših 955 glasova, koji su odoljeli svim pritiscima koji se zadnjih nekoliko mjeseci, a posebno u finišu kampanje u Podgorici vršeni na njih su naša snaga i naš podsticaj, te jasan znak da ova stranka ima čvrste temelje i nesavladive bedeme na kojima će nastaviti da gradi i Podgoricu i Crnu Goru svih nas kao i vrijednosti za koje se zalažemo“, ističe Tuzović.

Kao predsjednik Odbora Glavnog grada Bošnjačke stranke, kako je kazao, kada sagleda okolnosti pod kojima su održani i pritisak pod kojim su se našli glasači te stranke, zadovoljan je, kaže, rezultatom izbora, ali je posebno „ponosan na svakog glasača i svaki naš glas“.

„Još posvećenije i odlučnije, složno i iskreno, radićemo u narednom periodu, kako bi svaki budući izborni rezultat bio bolji“, zaključio je on. 

Foto: BS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA