Striković: Bilo bi dobro da se nikom više ne desi Srebrenica, onda neće biti ni novih Rezolucija

Potpredsjednik SDP-a, Adnan Striković poručio je poslaniku DNP-a, Milanu Kneževiću da bi bilo dobro da se nikad nikom više ne desi Srebrenica, a onda neće biti ni novih rezolucija.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Milane, dobro bi bilo da se nikad nikom više ne desi Srebrenica, a onda neće biti ni novih rezolucija. Dok god tebe i slične više brine Rezolucija, od činjenice da se desila Srebrenica, pomirenja kojeg su ti puna usta neće biti.<br>Srećom, tvojih sljedbenika sve je manje. 🇲🇪🇪🇺 <a href="https://t.co/KO1aIsvo3X">pic.twitter.com/KO1aIsvo3X</a></p>&mdash; Adnan Striković (@AdnanStrikovic) <a href="https://twitter.com/AdnanStrikovic/status/1799766034225967288?ref_src=twsrc%5Etfw">June 9, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

– Dok god tebe i slične više brine Rezolucija, od činjenice da se desila Srebrenica, pomirenja kojeg su ti puna usta neće biti”, objavio  je Striković na društvenoj mreži X.

Foto: SDP

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA