Stevović: SNP će uvijek biti partner u inicijativama koje će ubrzati razvoj Podgorice

Socijalistička narodna partija (SNP) će uvijek biti partner u svim inicijativama koje će ubrzati razvoj Podgorice i osigurati da se svi djelovi glavnog grada jednako razvijaju, kazala je potpredsjednica podgoričkog odbora te stranke i državna sekretarka u Ministarstvu prosvjete Maša Stevović.

Ona je uputila čestitke novoj gradskoj upravi.

„Uvažena gospođo Injac, uvažena gospođo Borovinić Bojović, čestitam u ime Socijalističke narodne partije i njenog Opštinskog odbora izbor za gradonačelnicu Glavnog grada i predsjednicu Skupštine Glavnog grada. Čestitam ovom prilikom i gospodinu Rakčeviću i gospodinu Šaranoviću na izboru za zamjenike gradonačelnice. Zahtjevna vremena su za nama, a očekivanja građana velika, i predstoji ozbiljan rad kako bi naš grad bio grad svih njegovih građana. Sigurna sam da će tim koji okupite biti na visini zadatka“, saopštila je Stevović.

Rekla je da posebno raduje to što će u naredne četiri godine dvije najodgovornije funkcije u glavnom gradu obavljati dvije žene i da će Crna Gora, po pitanju participacije i vidljivosti žena u političkom i društvenom životu, „biti prepoznata kao država za primjer, ona na koju se ugledaju ostale“.

„S obzirom da je Socijalistička narodna partija partija koja njeguje jednakost i apsolutni paritet polova, a da je za jednu od najvaznijih funkcija na državnom nivou, funkciju predsjednika/ce Skupštine kandidovala uvaženu poslanicu, gospođu Danijelu Ðurović drago nam je da su na lokalnom nivou došle promjene i u tom smislu. Uz iskrene želje da vam se svi planovi ispune primite još jednom naše najiskrenije čestitke“, navodi se u saopštenju.

SNP je na lokalnim izborima u Podgorici, u oktobru prošle godine, bio ispod cenzusa.

Izvor: Vijesti

Foto: SNP

NIKŠIĆ PROGNOZA