Stanić: Jakšić Stojanović da u hitnom postupku smijeni Mirjačića

Funkcioner Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić pozvao je ministarku prosvjete, nauke i inovacija Anđelu Jakšić Stojanović da u hitnom postupku smijeni direktora škole “Bajo Pivljanin”  Milutina Mirjačića kao i Tužilaštvo da pokrene odgovarajuće postupke.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Pozivam ministarku prosvjete <a href="https://twitter.com/Andjela_J_S?ref_src=twsrc%5Etfw">@Andjela_J_S</a> da u hitnom postupku smijeni Mirjačića sa odgovorne pozicije koju pokriva, a Tužilaštvo da pokrene odgpvarajuće postupke.<br>“Svak je rođen da jednom umre, čast i bruka žove dovijeka”! <a href="https://t.co/sWdz647qdY">pic.twitter.com/sWdz647qdY</a></p>&mdash; Mirko Stanic (@StanicM) <a href="https://twitter.com/StanicM/status/1793525490982289731?ref_src=twsrc%5Etfw">May 23, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

“Pozivam ministarku prosvjete Anđelu Jakšić Stojanović da u hitnom postupku smijeni Mirjačića sa odgovorne pozicije koju pokriva, a Tužilaštvo da pokrene odgpvarajuće postupke. “Svak je rođen da jednom umre, čast i bruka žove dovijeka””, napisao je Stanić u objavi na mreži X.

foto:RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA