„Srpski narod prepoznaje Vaše zalaganje za dobrobit svih ljudi“

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Andriji Mandiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore i poželio mu mnogo uspjeha u obavljanju te funkcije.

– Povjerenje koje Vam je ukazano najbolje je priznanje za Vaš dosadašnji rad i rad Vaše partije, te jasan znak da su prepoznati napori koje ste uložili na stabilizaciji prilika u Vašoj zemlji, te napredak koji je ostvaren. Prethodno iskustvo koje imate i srčanost kojom zastupate svoje stavove su garancija da ćete, na čelu najvišeg zakonodavnog tijela u Crnoj Gori, uspješno odgovoriti na sve izazove – naveo je Dodik.

Dodao je da srpski narod, koji predstavlja značajnu zajednicu i koji je integrisan u crnogorsko društvo, i te kako prepoznaje Mandićevo zalaganje za dobrobit svih ljudi koji žive i doprinose crnogorskom društvu i stoga podržava upravo Mandića i NSD.

 -Želim da izrazim lično opredjeljenje za unapređenje odnosa Republike Srpske i Crne Gore i uspostavljanje saradnje na obostranu korist i dobrobit naših građana i naroda, koje vežu duboke istorijske veze – poručio je Dodik.

Foto: Screenshot youtube

NIKŠIĆ PROGNOZA