Spajić: Preklinjali da premijerski bude u ponedjeljak, sad nezadovoljni

Premijer Milojko Spajić kaže da je opozicija tražila da premijerski sat bude u ponedjeljak, a sada kad je to omogućeno, kako dodaje, kod opozicije novo nezadovoljstvo i optužbe.

“Kolege iz opozicije su preklinjale da premijerski sat bude u ponedjeljak, a ne u subotu. Kad pristanem na to – novo nezadovoljstvo i optužbe. Kako da im udovoljimo?”, napisao je Spajić na mreži X.

Podsjetimo Kabinet premijera Milojka Spajića tražio je od Skupštine Crne Gore da premijerski sat, prethodno zakazan za danas, odloži za ponedjeljak 1. jul.

Iz Spajićevog kabineta danas podsjećaju da je premijer iz Parlamenta informisan da je zahtjev opozicije da se Premijerski sat zakazan za danas (29. juna) odloži za ponedjeljak.

„Kako je predsjednik Vlade, što je poznato javnosti, boravio u trodnevnoj posjeti Briselu između ostalog povodom učešća na Međuvladinoj konferenciji, po povratku sa službenog putovanja, a na liniji prethodnog zahtjeva poslanika, iz Kabineta premijera upućena je molba za odlaganje (ne otkazivanje kako se to implicira od strane pojedinih medija) zakazane sjednice.Premijerski će se, dakle, održati za 2 dana – odnosno u ponedjeljak 1. jula (kako su i htjeli) ako za to bude postojala saglasnost u Parlamentu“,naglašeno je u saopštenju.

U dopisu se navodi da je Spajić onemogućen da prisustvuje sjednici zbog službene posjete Briselu.

Napominju i da je dio opozicije tražio pomjeranje premijerskog sata za ponedjeljak.

 

foto:gov.me

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA