Sonja Milatović: Tužilaštvo da u najkraćem roku formira predmet protiv Kovačevića

Sonja Milatović, odbornica Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini opštine Nikšić i poslanica u Skupštini Crne Gore navodi, između ostalog, da je Boško Drašković, direktor JP Sportski centar, fizički nasrnuo na predsjednika nikšićkog DPS-a Borisa Muratovića, zbog toga što jasno i nedvosmisleno saopštavaju, na osnovu svega što se dešava u Sportskom centru, „da nema elementarna znanja i sposobnosti da upravlja tim preduzećem“.

„Draškovićev nagon da se fizički obračunava sa političkim neistomišljenicima ogledalo je istine da je nejak da podnese osnovane kritike na račun svog (ne)rada, pa samim tim i, uz sve katastrofalne rezultate, pokazuje da je nedostojan funkcije koju obavlja“, saopštila je Milatović.

Milatović, između ostalog, navodi da je prikazano „nasilništvo“ Boška Draškovića, možda, i posljedična reakcija na nedavni nastup predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića.

„U čijim okvirima je u svom, svima dobro poznatom, “pomiriteljskom i miroljubivom tonu” pozvao na obračun s onima koji ne žele da budu njihova braća“, dodaje Milatović.

Milatović kaže, između ostalog, da će oni poput Draškovića i Kovačevića nakon lokalnih izbora postati prošlost na političkoj sceni grada pod Trebjesom.

„Ako su izbrojali sve kade i vodokotliće, pozivam tužilaštvo da u najkraćem roku formira predmet protiv Marka Kovačevića, koji je očigledno raspirivač mržnje, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, a nadležne organe da procesuiraju Boška Draškovića, koji se, umjesto snagom uma i argumenata, s političkim neistomišljenicima, obračunava šakama“, zaključila je Milatović.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA