Smolović: Ne postoje uslovi za održavanje popisa u Bijelom Polju

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović kazao je da u tom gradu ne postoje uslovi za održavanje popisa i pozvao vladu da ga odloži. 

„Kao predsjednik opštine, te ujedno i predsjednik popisne komisije upozoravam da ne postoje uslovi za održavanje popisa u opštini Bijelo Polje. Svakodnevno sam ukazivao na brojne tehničke manjkavosti i nedostatak pretpostavki za realizaciju ovog složenog procesa ali nijesam nailazio na razumijevanje od strane aktuelne Vlade. Pozivam Vladu da se ne inati sa zakonom i građanima te da popis odloži“, napisao je na mreži X.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">(1/2) Kao predsjednik opštine, te ujedno i predsjednik popisne komisije upozoravam da ne postoje uslovi za održavanje popisa u opštini <a href="https://twitter.com/hashtag/BijeloPolje?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BijeloPolje</a>.</p>&mdash; Petar Smolović (@PetarSmolovi1) <a href="https://twitter.com/PetarSmolovi1/status/1716085717011493168?ref_src=twsrc%5Etfw">October 22, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: DPS

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA