Slavica Adžić nova predsjednica Liberalne partije u Baru

Slavica Adžić jednoglasno je izabrana za novu predsjednicu Opštinskog odbora Liberalne partije Bar. Izborna konvencija LP Bar održana je u Starom Baru a poručeno je da baš sa ovog mjesta kreće novi liberalni talas za Bar i za Crnu Goru u novom vremenu.

Nakon izbora Adžć je poručila da kod liberala prepoznaje ideje emancipacije i napretka društva uz istovremeni patriotizam, te da jedino LP nudi novu energiju koje crnogorsko društvo traži u ovom vremenu kada su građani umorni od praznih obećanja o boljem životu.

– Sistemske mjere i konkretna rješenja kojim se nudi zdrav razvoj modernog društva, ekonomski prosperitet ali i pristup koji promoviše kulturu dijaloga i baštini različitosti među nama, jedinstvena su ponuda i koja razumije da je uloga države da obezbijedi dostojanstvo svakom čovjeku – kazala je ona.

Adžić je poručila da su barski liberal otvoreni za saradnju sa  političkim partnerima koji dijele identične programske ciljeve i ideje ali i strateški okvir za budućnost grada i svih njegovih građana.

Foto: LP

NIKŠIĆ PROGNOZA