SDP Budva poručio odboru NSD: Turistička sezona je počela, a DF i dalje u cirkuskoj predstavi

Jučerašnjim nepotpisanim saopštenjem kriznog odbora NSD Budva dodatno se zbunjuju građani. Naime odbornici koji su više puta bojkotovali i prekidali skupštinu na kojoj je trebalo da se izabere makar jedan potpredsjednik, kako bi lokalna uprava u Budvi funkcionisala, sada pozivaju na hitno sazivanje više puta prekinute hitne sjednice SO Budva, navodi se u saopštenju SDP Budva.

Takođe, kako ističu, zbunjujuće je i da Andrija Mandić preko svoje Vlade pokušava da eliminiše teret  uhapšenog predsjednika, kroz uvođenje “prinudne uprave”, dok dio odbornika koji mu nije otkazao poslušnost sada traži da se održi skupština koju su sami prekidali više puta.

“Turistička sezona je počela, a DF i dalje u cirkuskoj predstavi, iz koje po svemu sudeće ne smiju izaći na izbore. Izborna volja, “krizni odboru” više ne postoji, svjesni ste da vas najbliži više neće glasati posle blamaže koju ste priredili Budvi! Izađite na izbore, nemojte se i dalje kriti iza nepotpisanih saopštenja, laznih facebook profila i iza floskula koje više nijesu ni smiješne!  O izbornoj volji možete pričati samo kada se ponovo izmjerite, poslije cirkusa koji ostavljate za sobom, ako uopšte uspijete izaći na izbore!”, poručili su iz SDP Budva.

Foto: RTV Budva

NIKŠIĆ PROGNOZA