SDP Budva Mandiću: Budva nije arena za rješavanje sukoba unutar NSD-a

Opštinski odbor OO SDP Budva saopštio je da raspuštanjem sopstvenog odbora u Budvi Andrija Mandić pokazao da mu funkcija predsjednika parlamenta nije pomogla da obezbijedi autoritet čak ni među „svojima“.

„Od najave da je riješio političku krizu u Budvi,  do pokušaja odstranjivanja  oponenata iz svojih redova,  kroz raspuštanje opštinskog odbora NSD U Budvi. Kako je u odboru prošao prilikom predhodnog „rešavanja krize“,  pored svedočenja očevidaca i učesnika, govori i činjenica da je ovog puta poslao partijske kolege da umjesto njega završe posao“, navode iz SDP-a.

Poručuju mu da Budva nije arena za rješavanje sukoba unutar NSD-a.

„Građani Budve nemaju vremena da čekaju platu zbog toga jer se Raju ne sviđa kandidat za predsjednika opštine,  skupštine ili neko drugo funkcionersko mjesto! Situacija u Budvi je alarmantna, i zahtijeva pomoć svih učesnika u parlamentarnom životu grada. Godinu dana svjedočimo borbi unutar samog DF-a, umjesto da investiramo 20 miliona koji stoje na računu i obezbijedimo stabilne finansija u narednom periodu, koji će biti sve osim lak  za lokalnu upravu“, navode iz SDP Budva.

Foto: SDP

NIKŠIĆ PROGNOZA