SD Nikšić: Drašković napao odbornika opozicije, ostavka jedini odgovoran čin

Socijaldemokrate Nikšića najoštrije osuđuju vandalsko ponašanje direktora JP Sportski centar Boška Draškovića koji je, zbog kritika upućenih na njegov rad, napao šefa odborničkog kluba i predsjednika nikšićkog DPS-a Borisa Muratovića, pozivajući nadležne državne organe da u što kraćem roku reaguju i obezbijede zaštitu opozicionim odbornicima.

“Ukoliko Drašković nije u stanju da se suoči sa kritikama na račun njegovog rada, tj. nerada, onda nikada nije ni trebao da počinje da se bavi politikom, a još manje da postaje funkcioner lokalne vlasti. Ako je, pak, mislio da će na ovaj način zaustaviti kritike, poručujemo mu da mu je pristup u potpunosti pogrešan. Nijesmo se ni pred mnogo većim silama povlačili, pa nećemo ni pred bokserskim potezima Boška Draškovića. Ima nas sasvim dovoljno i branićemo se, ako treba i fizički”, navodi SD.

Nakon ovog skandala jasno je, ističu, da Drašković nema baš nikakav kredibilitet da pokriva funkciju na koju je izabran.

“Zato smatramo da je podnošenje ostavke jedini odgovoran čin. S obzirom da je očigledno da nema ko da ga smijeni, imajući u vidu da mu i šef priželjkuje fizičke obračune sa neistomišljenicima, ukoliko sam ne podnese ostavku, u političku prošlost će ga, vrlo brzo, na lokalnim izborima, poslati Nikšićanke i Nikšićani. A ako bude sreće, brzih dana će, prije izbora, tim putem zajedno sa šefom”, zaključuje se u saopštenju.

foto: SD

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA