SD Miloviću: Cetinje ne postoji bez Cetinjanki i Cetinjana

Nije prošlo dugo vremena, a funkcioner Pokreta Evropa sad, Andrej Milović, po ugledu na svoje koalicione partnere, udario je na Cetinje i njegove stanovnike, kazali su iz Socijademokrata.

Milović bi, valjda po receptu Dritana Abazovića i Filipa Adžića, a u sprezi sa Petrom Kneževićem i kriminalnim grupama “na telefonu”, Cetinje dekontaminirao. Smatrajući, valjda, da Cetinjanke i Cetinjani čije su porodice stvarale ovaj grad i ovu državu, kontaminiraju Prijestonicu, dodaju iz SD-a.

„Andreju Miloviću, njegovom šefu Jakovu Milatoviću, kao i svim onima koji misle da Cetinje mogu “dekontaminirati” i očistiti od patriotizma i ljubavi prema Crnoj Gori poručujemo samo jedno – grdno ste se prevarili. Preguralo je ovo Cetinje i teže trenutke i ljuće neprijatelje od vas takvih kakvi ste, pa ćete i vi, pognute glave, napustiti ovaj grad svaki put kad pokušate da ga “dekontaminirate”“, poručili su u saopštenju.

Kako dodaju, ne pomažu ni suzavci, ni šok bombe, ni gumeni meci, „to ste valjda shvatili 5. septembra 2021. godine.“

„Jedna stvar se Miloviću omakla i za to je u pravu – Crna Gora bez Cetinja ne postoji. Ali Milović i svi njemu slični moraju znati – kao što Crna Gora ne postoji bez Cetinja, tako ni Cetinje ne postoji bez Cetinjanki i Cetinjana“, zaključili su u saopštenju.

Foto: SD

NIKŠIĆ PROGNOZA