Šćepanović: Kovačević mora da ode sa čela grada

Da svaka istina boli, pogotovo one koji vrlo svjesno uništavaju grad, pokazuje i najnoviji ispad direktora Sportskog centra, Boška Draškovića, koji je još jednom pokazao svoje pravo lice fizički nasrćući na predsjednika Opštinskog odbora DPS Nikšić Borisa Muratovića, kazala je Kristina Šćepanović, odbornica DPS-a u SO Nikšić.

Kako ona navodi, ponašanje Draškovića ih ne iznenađuje, s obzirom da se, kako kaže, još za skupštinskom govornicom javnosti predstavio nevaspitanjem i primitivizmom.

„Lokalnim vlastodršcima poručujemo da nam se ne zalijeću, jer je danas, nažalost, svako u mogućnosti da kupi fakultetsku diplomu, ali uz kupljene diplome, gratis ne dolaze pamet, znanje i sposobnosti“, istakla je Šćepanović.

Izjava predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića, koji se, kako kaže, „hrišćanski uznio da pomiri narod prijeteći smrću građanima koji se ne osjećaju kao on, skandalozna je i neprihvatljiva“.

Dalje, ističe Šćepanović, koalicioni partneri Kovačevića moraju shvatiti da nije dovoljno samo osuditi njegovu izjavu.

„Treba da pokažu sugrađanima da im fotelje nijesu pomutile razum i da je jedina logična posljedica razrješenje predsjednika opštine Nikšić, jer ako želimo Nikšiću da vratimo pristojnost, Kovačević mora da ode sa čela grada. Zaključno, ovakvo nasilništvo i primitivizam Draškovića i Kovačevića jasno pokazuje da su obojica nedostojni funkcija koje obavljaju, a njihovo će štetočintvo ostati upamćeno kao period sramote i propasti grada pod Trebjesom“, zaključila je Šćepanović.

foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA