Šćepanović: Demokrate se samoproglasile PR službom Pošte Crne Gore

Tvrdnjom da je dezinformacija vijest da je više od 130 ljudi zaposleno u Pošti Crne Gore od početka 2021. godine do kraja 2022. godine, Demokrate faktički potvrdile da na ovo preduzeće gledaju kao na svoju ličnu prćiju, saopštila je Kristina Šćepanović, članica Glavnog odbora DPS Crne Gore.

„Kompletna istina o politizaciji je ogoljena u vidu stavljanja jedne partije u funkciju PR službe jednog državnog preduzeća, koje joj je pripalo podjelama po “dubini i širini”“, navodi Šćepanović.

Dodaje da je interesuje „da li su skribomani ovog saopštenja jedni od tih 130 novozaposlenih, tj. ujedno i na platnom spisku, vezani za državne jasle, dok za partijske potrebe pravdaju nepočinstva i devastaciju ovog preduzeća“.

„U krajnjem, moram napomenuti da je Pošta Crne Gore, kao i druga preduzeća kojima rukovode partijski kadrovi Demokratske Crne Gore, postala platforma za uhljebljenje partijski podobnih, te da vam pored diploma iz dobrih kumovskih, prijateljskih i porodičnih odnosa, fakultetske diplome gotovo i ne trebaju za zaposlenje u vodećim državnim preduzećima, što se u krajnjem, zbog neumijeća i neznavenosti, odražava na negativni trend u poslovanju istih“, zaključuje Šćepanović.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA