Sastanak Spajića sa predstavnicima PES Bar održan u Podgorici

Sastanak mandatara Milojka Spajića sa predstavnicima OO Pokret Evropa sad iz Bara, održan je u Podgorici umjesto u Baru, objavio je Primorski portal.

Predsjednik OO Pokret Evropa sad Bar Miloš Pantović kazao je za Primorski portal da je sastanak u Baru dogovoren sa Milojkom Spajićem i najavljen za petak veče.

Sastanak je zakazan kako bi se članovi ovog Opštinskog odbora i ljudi koji su ranije učestvovali u njihovoj kampanji u Baru upoznali sa tokom pregovora oko formiranja nove Vlade.

Pantović je rezervisao malu salu Hotela Princess, ali je, u međuvremenu na Viber grupi „Odbrana izborne volje“ najavljeno da će se grupa građana okupiti ispred hotela i spriječiti okupljanje predstavnika PES-a.

Predstavnici OO PES Bar su o tome obavijestili Spajića, koji nije htio da dođe do eventualnih neželjenih situacija, te je sastanak održan u Podgorici.

Podsjetimo, sinoć su mediji prenijeli informaciju da je zakazani sastanak Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad (PES) Bar sa mandatarom Milojkom Spajićem otkazan zbog „procjene da mandataru može biti ugrožena bezbjednost“, uz preporuku da se sastanak odloži.

Ovim povodom oglasili su se iz Uprave policije.

Izvor: Primorski portal

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA