Sastanak kod Milatovića: Prisustvovali Vuksanović, Nimanbegu, Pejović, Živković, Šehović, Abazović i Ćorović

Sastanak predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića sa predstavnicima dijela parlamentarnih partija održan je danas u Vili Gorica.

Sastanku sa Milatovićem prisustvovali su lider Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović, predsjednik Force Genci Nimanbegu, nezavisna poslanica Jevrosima Pejović, lider Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković, predsjednik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović, predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, potpredsjednik Bošnjčke stranke Jasmin Ćorović i Enis Đokaj iz Demokratske unije Albanaca (DUA).

Predstavnici Socijalističke narodne partije (SNP) i Demokratske Crne Gore nisu došli na sastanak, iako nisu zvanično potvrdili da neće doći.

Na sastanak, nisu došli predsjednici vladajućih Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić, Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević i Nove srpske demokratije (Nova) Andrija Mandić.

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović danas je saopštio i da ta partija neće prisustvovati sastanku.

Milatović je ranije danas saopštio da će njegova ruka i dalje biti ispružena prema svima koji su spremni da sarađuju u ostvarivanju ključnih državnih ciljeva pa i prema onima koji se ovaj put nijesu odazvali na poziv da razgovaraju.

Milatović je 3. jula pozvao lidere parlamentarnih stranaka na sastanak da ih informiše o zaključcima razgovora sa EU partnerima.

foto/video:Kabinet predsjednika CG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA