Sandra Adžić izabrana za novu predsjednicu Asocijacije mladih SNP Podgorica

Sandra Adžić izabrana je za novu predsjednicu Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije (SNP) Podgorica.

Ona je na tu funkciju izabrana sinoć na izbornoj konferenciji, a mandat će joj trajati dvije godine.

Na sjednici kojom je rukovodio predsjednik Opštinskog odbora (OO) SNP Podgorica Bogdan Božović delegati su jednoglasno izabrali Adžić, a za potpredsjednike su izabrani Dušanka Čelebić, Balša Dragović, Boško Vuković i Milosav Božović, a za sekretara Vuk Stanišić.

Adžić je kazala da joj je velika čast i zadovoljstvo što je izabrana za predsjednicu asocijacije mladih SNP Glavnog grada.

„SNP kao partija traje već četvrt vijeka, ali nam ne nedostaje snage, energije i entuzijazma da se borimo za ljepšu, pravedniju i tradicionalnu Crnu Goru. Naša partija je oduvijek baštinila prave vrijednosti i u teškim trenucima je bila na pravoj strani istorije, iako su posledice bile teške i nemjerljive. Naše članstvo čine ljudi kojima su čast i dostojanstvo iznad svega. Odlučno ćemo nastaviti borbu naših predaka, čuvaćemo vrijednosti koje su utkane u temelje SNP i zajedničkim radom ostvariti dobar rezultat na parlamentarnim izborima“, istakla je Adžić.

Izbornoj konferenciji su prisustvovali državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede Marko Radonjić, savjetnici potpredsjednika Vlade Vladimira Jokovića, Vladimir Pavićević i Slađana Kaluđerović, šefica kabineta predsjednice Skupštine Crne Gore Danijele Đurović, Sanja Jokić i potpredsjednice opštinskog odbora SNP Glavnog grada Ljiljana Lutovac i Maša Stevović. Sjednici je prisustvovalo 45 delegata.

Foto: SNP Podgorica

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA