Radović: Pokrenuli smo proceduru za odgađanje sjednice

Dragan Radović iz novoformiranog odborničkog kluba u Glavnom gradu kazao je da su pokrenuli proceduru za odgađanje sjednice i da neće prisustvovati onoj koja je bila zakazana za danas. Oni su se juče sastali sa dojučerašnjim kolegama i gradonačelnicom Oliverom Injac, ali dogovor nije postignut.

„Mi smo ispred kluba pokrenuli inicijativu prema predsjednici Skupštine da se sjednica odgodi. Nećemo prisustvovati sve dok ne budu ovi dogovori završeni. Tako da mislim da, što se nas tiče, naš klub neće biti sjutra na sjednici“, kazao je Radović.

 Kazao je da su imali razgovor sa gradonačelnicom Oliverom Injac.

„A koji je bio sa naše strane ocijenjen kao jako uspješan.

Ono što mi možemo, i ponovo naglašavam, što možemo istaći, to je da se mi ne bavimo ovim funkcijama, ne bavimo se raspodjelom za sada niti smo davali nekakvu ponudu, niti o tome pričali. Pregovori će teći ovih dana, intenzivno, u komunikaciji klubova i pojedinačno, tako da će biti u kontinuitetu“, naveo je Radović.

Vasilije Čarapić iz PES-a kazao je sinoć nakon sastanka da će se pregovori nastaviti.

“ Mislim da će se pregovori dalje nastaviti. Ne bih se sada izjašnjavao o detaljima, budući da, eto, dogovorili smo se sa partnerima da usaglašavamo izjave, onda kada sve bude gotovo, tako da u ovom trenutku nemamo značajnih vijesti za javnost „, istakao je Čarapić.

Pet bivših odbornika PES-a nije se pojavilo na posljednjoj sjednici Skupštine glavnog grada koja je, nakon što nije bilo kvoruma, odgođena za danas.

Foto: Glavni grad

NIKŠIĆ PROGNOZA