„Ponavljaju se izbori, pokušaj prevare sankcionisan“

Demokratska partija socijalista obavještava javnost da su naši prigovori vezani za neregularnost izbora na biračkom mjestu 17 u Prčanju uvaženi, te da će tamo, odlukom OIK Kotor, biti ponovljeni izbori.

„Današnja odluka OIK predstavlja samo potvrdu naših tvrdnji da su nedjeljni izbori protekli u znaku ozbiljnih neregularnosti, kojima su vladajuće strukture bezuspješno na silu, grubo kršeći procedure pokušale da ostvare najbolji rezultat. Nije im ni to pomoglo. Već u nedjelju smo svi vidjeli da su u slobodnom padu, iako su pokušali da prevare građane tvrdeći da su najjača lista. Ni skriveni iza koalicije sa Evropom sad, iz Demokrata nijesu uspjeli da izbjegnu kataklizmu. A sada, nakon usvojenih prigovora Demokratske partije socijalista slijedi njihov novi pad. Pobrinućemo se da prilikom ponavljanja izbora, za razliku od nedjelje, sve protekne u skladu sa zakonom, da odlazeća vlast ne dobije nimalo prostora za nove mahinacije i da im pokažemo da idu u duboku političku penziju“, napisali su iz te partije.

Pozvali su građane da se na ponovljenim izborima „suprotstave onima koji u nedjelju nijesu birali sredstva kako bi došli do glasova“.

„Da do kraja osujete njihov bezuspješni izborni inženjering i da masovno podrže Demokratsku partiju socijalista. U nedjelju smo dokazali da smo najjači politički faktor u Kotoru, a nakon ponovljenih izbora bićemo još jači“, naveli su iz te partije.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA