PES Kolašin: Podrška Vladi za sprovođenje programa na osnovu kog smo pobijedili na izborima

Inicijalni odbor Pokreta Evropa sad u Kolašinu saopštio je da daje snažnu i nedvosmislenu podršku Vladi i parlamentarnoj većini na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem u sprovođenju programa na osnovu kog je Pokret dobio veliku podršku na parlamentarnim izborima.

“ Benefiti rada ove Vlade se ogledaju kroz povećanje penzija, ubrzanom radu na spovođenju programa Evropa sad 2 i mnogim infrastrukturnim projektima od kojih Kolašin ima direktne benefite“, navodi se u saopštenju.

Oni navode da su očekivanja Kolašinaca realizacija sportske zone koja će Kolašin postaviti za reprezentativni centar za sportske pripreme, poboljšanje vodovodne i kanalizacione infrastrukture, podrška investicionom bumu kao i sanacija mnogih putnih pravaca koje većinski finansira Vlada.

Navode i da će nastavak auto-puta i sprovođenje investicija na Bjelasici taj grad postaviti na mapu najznačajnih skijaških centara i grad sa turističkom ponudom u toku cijele godine.“Posvećenost Vlade u ovom kontinuitetu za Kolašin znači otvaranje velikog broja novih radnih mjesta i stopiranje raseljavanja ljudi iz sjeverne regije“, navodi se u saopštenju.

NIKŠIĆ PROGNOZA