Perović Ivanović: Bez pokreta „Možemo“ neće biti moguće formiranje parlamentarne većine

Crnoj Gori je neophodan treći politički put, potrebne su promjene, ali na realnim osnovama, kazala je jedna od osnivača pokreta „Možemo“ Dragica Perović Ivanović. Ona po poručila da će taj pokret biti dio rješenja bez kojeg neće biti moguće formiranje buduće parlamentarne većine.

Ona je to kazala na svečanosti upriličenoj povodom otvaranja kancelarija pokreta „Možemo“ u Podgorici u ulici Hercegovačka 57.

„Uvjerena sam da sve veće interesovanje građana i građanki Crne Gore za rad pokreta vodi neminovno ka našem zajedničkom uspjehu koji će biti krunisan na parlamentarnim izborima. Platforma oko koje smo se okupili je čovjek i njegove potrebe, koje stavljamo u centar našeg rada i interesovanja. Zato ‘Možemo’ neće biti predmet u sukobima, već dio rješenja bez kojeg neće biti moguće formiranje buduće parlamentarne većine“, kazala je saopštila je Perović Ivanović.

Svečanosti je, kako su saopštili iz pokreta, prisustvovao veći broj građana koji su u u neposrednom razgovoru dobili sva neophodna pojašnjenja koja su bila u vezi Programskih načela i budućeg rada Pokreta.

Nakon svečanog dijela, održan je Okrugli sto na temu „Razvojne perspektive Crne Gore“ gdje je, kako se navodi u saopštenju, „više od dvadesetak panelista iz strukovnih udruženja i eminentnih pojedinaca dalo svoj doprinos kroz Zaključke o kojima će javnost biti upoznata“.

„Crnoj Gori je neophodan treći politički put, potrebne su promjene, ali na realnim osnovama, zato mi tu i jesmo, jer samo zajedno možemo do cilja koji se zove uređena Crna Gora, po mjeri čovjeka“, zaključila je Perović Ivanović.

Izvor: RTCG

Foto: PR Centar

NIKŠIĆ PROGNOZA