Pejak Čarapiću: Nismo vas gledali na protestima protiv režima

Funkcioneri Alternative Crne Gore Vesko Pejak i Zarija Pavićević oštro su reagovali danas na saopštenje člana Predsjedništva Pokreta Evropa sad Vasilija Čarapića, koji ih je optužio da su internet trolovi i trgovci.

„Kad je izmišljena musketa (puška) jedan mudar čovjek je rekao: „Sad će svaka fukara moći da ubije junaka!“. E, isto tako vam je sa internetom. Ne znam gospodina, nijesam upoznat sa njegovim zaslugama i borbenim iskustvom, ne znam za šta se borio do 30. avgusta, jer ga nijesam sretao na protestima i štrajkovima“, istakao je Pejak. 

Prema njegovim riječima, „nije lijepo da Čarapiću jedna od prvih izjava u životu za medije bude napad na Pejaka“.

„Sve je lakše reći putem medija nego lično. Makar je rekao da smo ja i Zarija Pavicevic dobri momci“, napisao je Pejak na svom Fejsbuk profilu.

Nakon Pejaka, oglasio se i Zarija Pavićević poručivši Čarapiću da ne manipuliše sa javnošću.

„Ko ste vi uopšte. Šta ste i da li ste ikada uradili bilo šta protiv bivšeg režima? Posle dobijene borbe su svi pobjednici, nažalost i u ovom slučaju. Gospodine Čarapiću, na „ulici“ sa onima koji su na prvoj liniji fronta u borbi protiv DPS-a vaše ime ne postoji, a moram vam priznati da sam imao visoko mišljenje o Vama“, kazao je Pavićević. 

Pavićević je u svom reagovanju pomenuo i njihovu, sada već bivšu članicu Jelenu Nedović, koja je prije nekoliko dana napustila Alternativu. 

„Ne branite neodbranjivo. Jelena Nedović je izdala one koji su je „napravili“. I nije je briga, ne možete ni da zamislite što bi od vas napravila. Jednom izdajnik, uvijek izdajnik“, zaključio je Pavićević. 

Foto: Fejsbuk

NIKŠIĆ PROGNOZA