Pavićević: Dritanovi posljednji trzaji političke nemoći

Dritanov predlog da EPCG bez tendera postavlja solarne panele na državne institucije, nastavak je bezvlašća u kojem on i vlada koju prevodi funkcionišu gotovo od momenta kada su stupili na dužnost, rekao je član Izvršnog odbora DPS Aleksandar Pavićević.

„Očigledno da po uzoru na način kako je nabavljao trajekte Abazović priprema nove akvizicije koje će naša država i njeni građani plaćati a njemu samom, za nova nepočinstva, adresirati nove krivične prijave. Iako za crnogorsku javnost nije ništa novo to što se iz dana u dan krše sve važeće pravne norme po principu kako je i sam ministar finansija danas poručio “nijesu zakoni sveto pismo”, krajnje je besprizorno da vlada kao izvršni organ do tih mjera urušava državu koju predstavlja“, navodi Pavićević.

Prema njegovim riječima, nastavi li se ćutanje tužilaštva i ostalih nadležnih državnih organa „možemo samo naslućivati do kojih granica i kakve posljedice čekaju Crnu Goru“.

„Živimo eru čuda neviđenog. Država ne postoji, institucije sve čine da je unize do neviđenih razmjera. Ovo su samo posljednjii trzaji političke nemoći političke prošlosti“, zaključio je  Pavićević.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA