Paunović: Demokrate osuđuju istup Kovačevića, nadležni da utvrde činjenice

Demokratska Crna Gora oštro osuđuje javni istup predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića i prepušta nadležnim organima da utvrde sve neophodne činjenice i donesu odluku u vezi sa predmetnim slučajem.

To je saopštio portparol Demokratske Crne Gore i predsjednik Mladih Demokrata Mitar Paunović.

“Vrijeme konstanog vraćanja u prošlost, prebrojavanja krvnih zrnaca, prijetnji bilo kome, generalizacije i drugih oblika primitivizma mora biti iza nas i uvijek ćemo se suprostaviti istom sa koje god strane da dolazi”, naveo je Paunović u reagovanju dostavljenom medijima.

Mladi ljudi i mladi javni funkcioneri imaju dodatnu generacijsku i istorijsku obavezu da se, prema njegovim riječima, okrenu budućnosti, da grade mostove, spajaju ljude, šire ljubav, sabiraju sve činioce našeg društva, a ne da, kako kaže, ideološkim primitivizmom, sa koje god strane da dolazi, pokušavaju sakupljati jeftine političke poene.

“Građanima je dosta ideoloških igranki i primitivnih podjela. Narod hoće vladavinu prava, jake institucije, dalje ekonomsko i socijalno jačanje, evropske integracije, jednom riječju- teme i vizije buducnosti! A ne teme valjanja u blatu podjela i prošlosti”, zaključio je Paunović.

Foto: Demokrate

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA