Održane konsultacije SNP-a i CIVIS-a

Povodom aktuelne političke situacije i u susret konsultacijama sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, danas su odžane konsultacije predstavnika Socijalističke narodne partije Crne Gore i Saveza građana CIVIS.

“Na sastanku je konstatovano da se Crna Gora nalazi pred velikim izazovima, zbog čega je neophodna jasna vizija, koja će dovesti do kvalitativnog preoblikovanja crnogorske političke realnosti”#, saopšteno je iz ove dvije partije.

Sa sastanka je, dodaje se, poručeno da je potrebna što tješnja saradnja u cilju afirmisanja jedne apsolutno imperativne vizije, što šire političke podrške i što snažnije inkluzije u pravcu formiranja 44. Vlade, koja će se pune četiri godine posvetiti neophodnim reformama za dobrobit svih građana Crne Gore.

U ime SNP-a sastanku su prisustvovali predsjednik Vladimir Joković, sekretar IO GO Dragan Vukić i članica Predsjedništva Slađana Kaluđerović, dok su ispred CIVIS-a prisustvovali lider dr Srđan Pavićević, generalni sekretar Zoran Miljanić i članica Predsjedništva Renata Milutinović.

foto:CDM

NIKŠIĆ PROGNOZA