Održana Izborna skupština NSD Budva

Izborna skupština opštinske organizacije Nove srpske demokratije – Budva održana je juče, a sjednici su prisustvovali prijatelji stranke i tradicionalni koalicioni partneri – predsjednik DNP-a Budva, Jovica Gregović i predsjednik SNP-a Budva, Krsto Rađenović.

„Čestitam mom prijatelju, drugu i saborcu, Mladenu Mikijelju, na izboru za predsjednika opštinskog odbora ‘Nova srpska demokratija – Budva’ i budućem predsjedniku opštine Budva. Danas se čuju ružne riječi od naše braće, naših prijatelja, dojučerašnjih drugova. Ja im poručujem sa ovog mjesta da prestanu više s tim. Niti je moralno, niti je ljudski, niti je pošteno. A gdje je ko, mi dobro znamo – nismo nikada izdali, pa nećemo ni ovog puta“, kazao je Rađenović.

Gregović je pozdravio Izbornu skupštinu u ime DNP-a i Milana Kneževića, ističući važnost političkog jedinstva, energije i postignutih političkih rezultata.

“Želim biti među prvima koji čestitaju Mladenu Mikijelju na izboru za predsjednika opštinskog odbora i budućem predsjedniku opštine Budva. Sa sigurnošću vjerujemo u uspješnu političku budućnost Budve i zajednički rad na ostvarenju političkih ciljeva naše pobjedničke koalicije“, naveo je on.

foto: NSD

NIKŠIĆ PROGNOZA