Novaković: Opština da pomogne Luci Bar na pravno najprihvatljiviji način

Iskreno cijenim napore koje Opština Bar ulaže u pružanje podrške raznim područjima pogođenim elementarnim nepogodama. Podsjećam da je Opština Bar u bliskoj prošlosti svoju pomoć upućivala i firmama iz Bara. To su aktivnosti koje svjedoče o solidarnosti i odgovornosti.

To je poručio Radomir Novaković, predsjednik partije Biram Crnu Goru – Biram Bar i odbornik u barskoj lokalnoj skupštini.

On je u saopštenju naveo da u svijetlu ovih aktivnosti vjeruje da je jednako važno usmjeriti pažnju na oporavak ključnog privrednog subjekta, Luke Bar.

„Naša luka, kao jedan od najvećih pokretača lokalne ekonomije, pretrpjela je značajnu štetu i zbog toga predlažem da Opština Bar pomogne Luci na pravno najprihvatljiviji način. Time bi se omogućio njen brži oporavak i nesmetan nastavak poslovanja, što je od presudnog značaja za privredu grada Bara i Crne Gore“, saopštio je Novaković.

Po njegovim riječima, ovakva podrška je potrebna kako bi se obezbijedila sredstva za hitnu nabavku nedostajuće opreme i sredstava za nesmetan rad Luke Bar.

„Takođe, smatram da se rješenje mora naći, jer to građani Bara i zaposleni u Luci Bar očekuju od svoje Opštine“, zaključio je.

Foto: Biram Crnu Goru – Biram Bar

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA