Nova kadrovska rješenja Vlade sa današnje sjednice

Na danas održanoj sjednici Vlada je usvojila i nova kadrovska rješenja. 

Odlučeno je da Ilija Mugoša bude novi član Borda direktora Aerodroma Crne Gore, a na sjednici je naimenovan i novi Savjet Agencije za civilno vazduhoplovstvo, u čijem su sastavu Dejan Stojanović, Edis Ćatović, Miljana Knežević, Ćamil Kujević i Slobodanka Burić.

Vršiocu dužnosti Uprave za ugljovodonike Bogdanu Fatiću prestao je mandat, pa je na njegovo mjesto postavljen Mervan Abdović.

Ivana Martinić je postavljena za vršiteljku dužnosti direktorice Uprave za pomorsku sigurnost.

Vida Ristić više nije na mjestu generalne direktorice Direktorata za projekte u Ministarstvu ekologije i prostornog planiranja, produžen je mandat generalnoj direktorici Direktorata za konzularne poslove i saradnju sa iseljeništvom u Ministarstvu vanjskih poslova Stanici Popović.

Boro Todorović više nije izvršni direktor Crnogorskog operatera tržišta električne energije. Na toj funkciji zamijeniće ga  Mersudin Gredić.

Razriješena su dva člana Upravnog odbora Nacionalnih parkova Crne Gore,  Stevan Marić i Milica Šljivančanin. Umjesto njih imenovani su  Veseljko Mandić, Savo Bokan i Stana Kaluđerović.

U Bordu direktora d.o.o. Project Consultiing, više neće biti Ivane Grujić i Gorana Mitrovića. Novi članovi su Dijana Popović i Miloš Drašković.

foto:RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA