Nosilac liste “Za Kotor” nasmijao Crnu Goru i region: Za mene nijesu glasali ni moji iz kuće

Nosilac liste “Za Kotor” Miljan Popović, nasmijao je domaću, ali i regionalnu javnost svojom izjavom o rezultatima izbora u ovom gradu, poručujući da ga ni kući nisu glasali. Njegova objava je izazvala mnoge komentare, a mnogi su se pitali ko je on.

“Za mene nijesu glasali ni moji iz kuće. Čestitam svima i iz srca želim da Kotor krene naprijed. Ostavite ego iza sebe, izbacite mržnju koju njegujete i sjednite, popričajte zarad svih građana.. Da živimo bolje i ljepše! Ispunjenije. Za Kotor”, naglasio je on.

Miljan je bivši vaterpolista, ovo mu je prvi politički istup. Ima 32 godine, a igrao je i za reprezentaciju.

Kao rođeni Kotoranin i dijete ovog grada, gledajući svakodnevnu devastaciju grada, odlučio je da se politički angažuje.

“Đe kao prvi među jednakima, moram dati doprinos da sačuvamo Kotor i vratimo mu stari sjaj. Svjedoci smo, decenijama unazad, da političke partije, lični interes, stavljavlju ispred interesa građana i tim praksama se mora reći, dosta je! Zato što iste, dugoročno štete razvoju Kotora, i štete našim sugrađanima. Kao građanska lista, čiji sam nosilac, u ovu političku trku ušli smo iz čiste ljubavi prema našem gradu, bez logističke podrške i sponzorstava bilo kog vida”, kazao je on na početku kampanje.

Svakako, Popović je već unio promjene na političku scenu i svojom objavom nasmijao javnost, i za razliku od ostalih, stojički podnio poraz.

foto:FB/Insta

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA