Muratović: Dobro došli u „oslobođeni“ Nikšić

Aktuelna lokalna vlast je “uspješno” (populistički) riješila problem deponije Mislov do, tako što je zabetonirala, bez ikakvog rezervnog plana! Oni koji su to uradili smijali su se Miodragu Daki Davidoviću kada je u kampanji za lokalne izbore poručio da Budoš treba zatrpati. Budući da je pomenuti gospodin uvijek korak ispred sadašnjih vlastodržaca, te da je nekima od njih bio i mentor, moguće da će ovu njegovu ideju sprovesti u djelo, iako se tu radilo o svojevrsnoj metafori, saopštio je predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Boris Muratović.

„Ali do tada, istovaraće grit na naša privatna imanja, uginule životinje zakopavaće na slučajno i neozbiljno odabranim lokacijama bez ikakvih procedura, psi lutalice će gospodariti gradom, živjećemo u mrklom mraku koji smo zahvaljujući odlazećem predsjedniku Opštine Kovačeviću platili tričavih 9,5 miliona eura, smeće ćemo odlagati u Željezari i namještati tendere za prijatelje koji imaju potrebnu mehanizaciju da bi se isto odvozilo u Podgoricu, dok će se Nikšićem širiti nesnosni smrad kakav se noćas može osjetiti na svakom koraku“, dodao je.

Sugrađankama i sugrađanima, Muratović poručuje, da su tzv. oslobodioci od Nikšića, ne samo figurativno, već sada i bukvalno, napravili grad u kom je nemoguće opstati.

Dodaje da svojim sjajnim idejama uništavaju našu sadašnjost i budućnost, ali tome će stati na kraj, kako navodi, već na narednim lokalnim izborima.

„Jedva čekam “ekološke aktiviste” (ČAST IZUZECIMA) da “ožive” kada preuzmemo vlast, ali da bi se neko ozbiljno shvatio neophodna je nepristrasnost i kontinuitet u radu, a to su mnogi podredili kumovskim vezama, radnim mjestima u lokalnoj upravi i kojekakvim benefitima, pa je isto tako nestao i kredibilitet za bilo šta ozbiljno. Do tada, đe možemo kupiti gas-maske i zbog čega ne možemo udisati zdrav vazduh u gradu pod Trebjesom?! Da li su u pitanju uginule krave, smeće u kojem cio grad grca ili pak smeće koje se skladišti u Željezari?!“, pita se Muratović.

Zaključuje da će ubrzo u ružnu političku prošlost poslati „ove neznavene, nemarne i bahate vlastodršce“.

Foto: DPS

Prijava
Obavijesti o
1 komentar
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Da imas prst obraza ne bi rijec progovorio

NIKŠIĆ PROGNOZA