Mugoša: Rekonstrukcija sale Vlade da bi svi članovi sjeli

Potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SDCG) Boris Mugoša komentarisao je na društvenoj mreži X informaciju da je potpredsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Dragoslav Šćekić kandidat te partije za potpredsjednika buduće vlade.

„Dobro je da i SNP ima vicepremijera… Premijer + 18 (19) ministara + 5 potpredsjednika Vlade (od toga 3 bez resora), a za godinu na sve to još 4 ministra i jedan potpredsjednik Vlade. Prvi kapitalni projekat – rekonstrukcija sale Vlade da bi svi članovi sjeli“, kazao je Mugoša. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Dobro je da i SNP ima vicepremijera… <br><br>Premijer + 18(19) ministara + 5 potpredsjednika Vlade (od toga 3 bez resora) a za godinu na sve to još 4 ministra i jedan potpredsjednik Vlade🙂<br><br>Prvi kapitalni projekat - rekonstrukcija sale Vlade da bi svi članovi sjeli<br><br>Sjednica Vlade⤵️ <a href="https://t.co/zV4KI5pz3y">pic.twitter.com/zV4KI5pz3y</a></p>&mdash; Boris Mugoša (@BorisMugosa) <a href="https://twitter.com/BorisMugosa/status/1716532079284904296?ref_src=twsrc%5Etfw">October 23, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: SD

NIKŠIĆ PROGNOZA