Mitropolit Joanikije čestitao Mandiću i Spajiću

Mitropolit  crnogorsko-primorski Joanikije čestitao je  Andriji Mandiću na izboru za predsjednika Skupštine Crne Gore i  Milojku Spajiću na izboru za predsjednika Vlade Crne Gore, poželjevši im puni uspjeh na ovim uzvišenim i veoma odgovornim dužnostima.

U čestitci upućenoj Mandiću mitropolit je istakao da je uvjeren da će on koristeći bogato političko iskustvo i mudrost, dati vidljiv doprinos vladavini prava kako bi svi živjeli u miru i uzajamnom poštovanju.

“Uvjereni smo da ćete, koristeći Vaše bogato političko iskustvo i mudrost, dati vidljiv doprinos vladavini prava u našoj Otadžbini kako bi svi njeni ljudi i različiti društveni i politički subjekti živjeli u međusobnom miru i uzajamnom poštovanju, trudeći se složno i iskreno i za svoje i za opšte dobro. Želimo Vam puni uspjeh na toj uzvišenoj i veoma odgovornoj dužnosti”, naveo je mitropolit Joanikije.

Spajiću je poželio puni  puni uspjeh na toj, kako je navedeno, visokoj i nadasve odgovornoj dužnosti.

“Uvjereni smo da će Vlada kojom ćete zasluženo predsjedavati donijeti dobro Crnoj Gori i njenom narodu koji je još uvijek željan pravde, slobode i pošteno vrednovanog rada, a ponajviše bratske sloge i međusobnog razumijevanja”, istakao je Mitropolit.

foto:Mitropolija crnogorsko-primorska

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA