Milović: Svjedoci spremni da pričaju o zamjeni Do Kvonovog laptopa

Funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović tvrdi da ima svjedoke koji su spremni da pričaju i daju sve podatke Specijalnom tužilaštvu, u vezi sa laptopom južnokorejskih državljana. Istakao je da će objelodaniti i namještaljku oko očite zamjene laptopa.

– Dritane Abazoviću i Filipe Adžiću, ovim putem vas obavještavam da ste pali, ljudi su spremni da pričaju i daju sve podatke SDT vezano za laptop i namještaljku oko očite zamjene lap topa. Ako je jedan od Kvonovih lap topova završio u Dubaiju preko Dr Abdula još u aprilu mjesecu, onda je u dokaznom materijalu zamijenjeni lap top, osim ako ne fali jedan, napisao je Milović u Tviter objavi.

On dodaje da se Adžić i Abazović pozivaju da znaju šta je u laptopu, „da imaju adrese, ugovori i sve“.

– Kako vi gospodo znate što se nalazi u laptopu ako je on zapečaćen? Kako tek znate ako je laptop završio u Dubaiju u aprilu? Osim ako nije ubačen drugi laptop umjesto Do Kvonovog, sa falsifikovanim dokumentima u njemu. Naslućujemo da se radi o kompromitaciji dokaznog materijala, da su učestvovala lica iz pravosuđa i policije, zajedno sa advokatom, Dr Abdulom…, tvrdi Milović.

On je poručio Abazovuiću i Adžiću da se sa „našom slobodom i porodicama se igrati nećete, jer nije sve politika“.

– Ja sam vam fino poručio „Baba je dala dinar da uđe u kolo, nudi dva da izađe, a tri joj neće pomoći“. Sa našom slobodom i porodicama se igrati nećete, jer nije sve politika. Sada nastupamo mi u SDT, a onda ćemo da vidimo gdje će ko završiti, kada priložimo ostale prepiske koje su pohranjene na sigurnom sa adresom kripto računa sa kog su usluge plaćane za ovu prljavu kampanju. Brojimo sitno, a radimo hrabro, pa ko što ponese,naveo je Milović.

 

Izvor, foto: Dan

NIKŠIĆ PROGNOZA