Milović: Prijave podnose besposleni ljudi

Protiv funkcionera Pokreta Evrope sad Andreja Milovića danas su građani podnijeli više prijava koje su objedinjene u jedan predmet. Nakon toga, Milović je rekao da krivične prijave protiv njega podnose besposleni ljudi.

Građani su podnijeli krivične prijave protiv Milovića koji je juče kazao da bi volio da inauguracija novoizabranog predsjednika Jakova Milatovića bude na Cetinju, a onda je saopštio da će “uskoro izvršiti dekontaminaciju Cetinja”.

“Za mene je Cetinje početak i kraj Crne Gore. Cetinje je istorija Crna Gore. Crna Gora bez Cetinja ne postoji i moj stav je da Milatović treba da se inauguriše na Cetinju. Nema te grupe ljudi, veće ili manje, koja smije da utiče na istorijske procese, a to je da će prava Crna Gora da se varti na Cetinje. Uskoro ćemo mi izvršiti dekontaminaciju Cetinja, koje je za vrijeme desetogodišnje vlasti DPS-a kontiminirano podjelama, mržnjom…“, kazao je juče Milović.

Zbog te izjave brojni građani podnijeli krivične prijave protiv Andreja Milovića Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Milović je potom Vijestima kazao su te krivične prijave “dokaz besposlice ljudi koji od kontaminacije ne vide ništa bez mržnju i podjele”.

“A koja im je nažalost postala prirodno okruženje iz kog se opiru da izađu, čak i kad im se nudi rješenje i izbavljenje”, rekao je Milović.

Izvor: Dnevno.me

Foto: Evropa sad

NIKŠIĆ PROGNOZA