Milović: Odložiti popis zbog političke nestabilnosti

Zbog političke nestabilnosti, netransparentnosti, negativne kampanje kao i odsustva adekvatne kontrole, odložiti popis do trenutka stvaranja uslova povjerenja gradjana Crne Gore u popisni proces, poručio je poslanik u Skupštini Crne Gore Nikola Milović.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Zbog političke nestabilnosti,netransparentnosti,negativne kampanje kao i odsustva adekvatne kontrole,ODLOŽITI POPIS do trenutka stvaranja uslova povjerenja gradjana 🇲🇪 u popisni proces. Zajedno i odgovorno prodjimo kroz vrata na koja kucamo kao buduća država članica🇪🇺. <a href="https://t.co/qoghOAPOFA">pic.twitter.com/qoghOAPOFA</a></p>&mdash; Nikola Milovic (@MilovicNikola) <a href="https://twitter.com/MilovicNikola/status/1715622009760055603?ref_src=twsrc%5Etfw">October 21, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„Zajedno i odgovorno prođimo kroz vrata na koja kucamo kao buduća država članica EU“, napisao je Milović na društvenoj mreži X.

Foto: DPS

NIKŠIĆ PROGNOZA