Milović: Nastavljaju da mi crtaju metu, svako dobronamjeran može poslušati šta sam rekao

Specijalisti za propagandu i izvlačenje iz konteksta, na čelu sa DPS medijima, nastavljaju da mi crtaju metu, zbog čega dobijam prijetnje i uvrede, poručio je visoki funkcioner pokreta Evropa sad Andrej Milović.

On je ranije danas, govoreći o inauguraciji novoizabranog predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića naveo da „nema te grupe ljudi koja smije da utiče na istorijske procese i da će se uskoro izvršiti dekontaminacija Cetinja“.

„Specijalisti za propagandu i izvlačenje iz konteksta, na čelu sa DPS medijima: Portal Analitika, Pobjeda, Antena M i njima bliski, nastavljaju da mi crtaju metu, zbog čega dobijam prijetnje i uvrede. Svako dobronamjeran može poslušati šta sam rekao“, naveo je Milović na Tviteru.

Ističe da je jasno rekao da je DPS kontaminirao Cetinje na način što je uništio cetinjsku ekonomiju i Cetinjanima umjesto posla i rada ponudio podjele.

„Ako imamo grad gdje jedan predsjednički kandidat biva napadnut i kao rezultat toga mu nije bezbjedno da se inauguriše, kako se to zove? Naravno, ovi mediji su to iskidali, a glavni akteri tridesetogodišnje kontaminacije Cetinja su se odmah prvi javili da osude“, kazao je Milović.

Evropa sad će Cetinju, tvrdi, ponuditi ekonomiju, radna mjesta, životni standard i ono najbitnije – bratsku ljubav.

„I kao što sam rekao, Cetinje je početak i kraj Crne Gore, Cetinje je istorija Crne Gore, bez Cetinja nema Crne Gore i Cetinju ćemo povratiti istorijski i kulturni značaj, a medijski trovači će nastaviti da rade svoj posao, kao i do sada, jer ‘posa’ je posa’ moj Slavko'“, zaključio je Milović.

Foto: Pokret Evropa sad

NIKŠIĆ PROGNOZA