Milović: Abazović sebe predstavlja kao hrabrog, a tužilaštvo kao kukavice

Povodom jučerašnje akcije policije i izjava tim povodom premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, na twitter nalogu oglasio se funkcioner Pokreta Evropa sad Andrej Milović.

Milović je naveo da su Abazović i ministar policije Filip Adžić za tri godine potpune kontrole bezbjednosnog sektora „najmoćnijoj organizaciji tzv. Bemaxovcima (nekad „Grandovcima“)“ uspjeli da pronađu petarde, a od njenih pripadnika, uspjeli su da „privedu nekoliko novih BMW X5 automobila“.

 

„Naravno, nije propustio da predstavi tužilaštvo kako kukavice, a sebe kao hrabrog, iako tužilaštvo već radi na ovim kompleksnim predmetima uz pomoć EUROPOLA, uz opstrukcije koje imaju od policije i ANB. Specijalni rat koji Dritan Abazović vodi protiv SDT i GST rezultiraće isto kao i ova „dobro isplanirana“ akcija PTJ, koju su obilježila saplitanja jednih preko drugih, dezorjentacija kretanja i obaranje policijskog inspektora ispred samog ulaza čime su sami sebi blokirali ulaz i sprovođenje akcije.Na kraju, posle decenija šlepera, hiljada boksova i paketa, kilograma i tona koji nisu stali ni posle 30. avgusta 2020. godine, Dritan Abazović po odlasku sa funkcije moći će da se pohvali da im je presreo i zaplijenio paket pirotehnike i par automobila.Pametnima sve jasno, a onim drugima dovoljno da nastave sa „Hapsi Dritane“ i jeftinim marketingom“,poručio je Milović.

foto:Pokret Evropa sad

.

NIKŠIĆ PROGNOZA