Milović: Od Abazovića i Adžića smo vidjeli da se mafija najbolje štiti neznanjem

Mafija se najbolje štiti neznanjem i nestručnošću, to je upravo ono što smo od predsjednika Vlade Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića vidjeli za ove tri godine, naveo je na Tviteru član predsjedništva Pokreta Evropa sad Andrej Milović.

“Sjećate li se kada su me Dritan Abazović i Filip Adžić zbog kritike na račun ove akcije optužili da sam na strani mafije i da štitim mafiju? Epilog njihove „velike“ akcije, u kojoj su zaplijenili gasni pištolj i petarde, je prekršajni nalog od 50 eura. Grupaciji koja ima milijarde, za tri godine našli su petarde”, istakao je Milović.

On dodaje da je njegova poruka tad i sad, bila da se ne radi o stvarnoj borbi protiv mafije nego o, kako navodi Milović, političko-propagandnoj akciji u svrhu samopromocije koja neće dati rezultat.

“Ponoviću, mafija se najbolje štiti neznanjem i nestručnošću, to je upravo ono što smo od Abazovića i Adžića vidjeli za ove tri godine koliko imaju monopol nad bezbjednosnim sektorom i ovo je upravo razlog zbog kog su oni trajno isključeni iz ovog sektora, koja god vlada bila”, zaključio je Milović.

 

Foto: Dan

NIKŠIĆ PROGNOZA