Milatović: Svakodnevna praksa obmanjivanja javnosti vrijeđa zdrav razum, sjutra pres konferencija

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da neistine premijera Milojka Spajića i onoga što je ostalo od PES-a prevazilaze sve granice ljudskosti i dostojanstva. On je najavio pres konferenciju koja će se održati sjutra.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Neistine Milojka Spajića i onoga što je ostalo od PES-a prevazilaze sve granice ljudskosti i dostojanstva. <br><br>Svakodnevna praksa obmanjivanja javnosti vrijeđa zdrav razum svih građana Crne Gore. <br><br>U politici nije sve dozvoljeno i za sve postoji granica!<br><br>Sjutra na pres…</p>&mdash; Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) <a href="https://twitter.com/JakovMilatovic/status/1838197700354879589?ref_src=twsrc%5Etfw">September 23, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„Neistine Milojka Spajića i onoga što je ostalo od PES-a prevazilaze sve granice ljudskosti i dostojanstva. Svakodnevna praksa obmanjivanja javnosti vrijeđa zdrav razum svih građana Crne Gore. U politici nije sve dozvoljeno i za sve postoji granica! Sjutra na pres konferenciji stajemo u odbranu istine razotkrivanjem obmana onih koji nemaju šta drugo da ponude“, istakao je Milatović.

Foto: RTCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA