Milatović sa Makronom: Crna Gora ima snažnu podršku Francuske na daljem putu demokratizacije

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović na marginama Samita Evropske političke zajednice u Moldaviji sastao se sa francuskim predsjednikom Emanuelom Makronom.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Srdačan susret sa <a href="https://twitter.com/EmmanuelMacron?ref_src=twsrc%5Etfw">@EmmanuelMacron</a>. Crna Gora ima snažnu podršku Francuske na daljem putu demokratizacije, unapredjenja vladavine prava i evropeizacije društva. Zahvalni smo za pomoć u formiranju <a href="https://twitter.com/hashtag/cybersecurity?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#cybersecurity</a> centra u Podgorici. <br>🇲🇪🤝🇫🇷 <a href="https://t.co/ZXIIsWigQM">pic.twitter.com/ZXIIsWigQM</a></p>&mdash; Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) <a href="https://twitter.com/JakovMilatovic/status/1664283443721805829?ref_src=twsrc%5Etfw">June 1, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

“Crna Gora ima snažnu podršku Francuske na daljem putu demokratizacije, unapređenja vladavine prava i evropeizacije društva. Zahvalni smo za pomoć u formiranju Regionalnog centra za borbu protiv sajber kriminala i za sajber bezbjednost u Podgorici”, naveo je Milatović na Tviteru.

Foto: Tviter

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA