Milatović sa Abazovićem u Njujorku na zasijedanju UN-a

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović prisustvuje otvaranju generalne debate 78. zasijedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Na fotografiji koje je Kabinet predsjednika proslijedio medijima je i premijer Crne Gore Dritan Abazović. 

Milatović je na mreži Iks napisao da su izgradnja povjerenja i pokretanje globalne solidarnosti teme Generalne debate.

„Prilika da se svjetski lideri okupe i pokažu jedinstvo i privrženost vrijednostima UN-a. Crna Gora je ponosna što je dio globalne zajednice i vjerujemo da su održiva partnerstva najbolji put ka napretku, miru i prosperitet“, zaključio je Milatović u objavi na mreži Iks. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Ponovna izgradnja povjerenja i pokretanje globalne solidarnosti teme su Generalne debate 78. zasijedanja GS Ujedinjenih nacija koje je počelo u Njujorku. Prilika da se svjetski lideri okupe i pokažu jedinstvo i privrženost vrijednostima UN-a.<br>1/2 <a href="https://t.co/QC1p1aQxat">pic.twitter.com/QC1p1aQxat</a></p>&mdash; Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) <a href="https://twitter.com/JakovMilatovic/status/1704135888848957949?ref_src=twsrc%5Etfw">September 19, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: Kabinet predsjednika

NIKŠIĆ PROGNOZA