Milatović organizovao večeru u čast Radeva

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović organizovao je svečanu večeru u čast predsjednika Bugarske Rumena Radeva.

Kako je Spajić napisao na nalogu na mreži X, organizovanje večere je znak poštovanja i trajnog prijateljstva između dvije države.

„Uvjeren sam da će ova posjeta dodatno učvrstiti naše odnose, i da Crna Gora u Bugarskoj ima iskrenog prijatelja i partnera na svom putu ka Evropskoj uniju. Hvala predsjedniku Radevu na posjeti i podršci koju pruža našoj zemlji. Radujem se budućoj saradnji i nadam se da ćemo uskoro realizovati zvaničnu posjetu Bugarskoj“, napisao je Milatović.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Svečana večera u čast predsjednika Bugarske Rumena Radeva, kao znak poštovanja i trajnog prijateljstva između dvije države. <br><br>Uvjeren sam da će ova posjeta dodatno učvrstiti naše odnose, i da 🇲🇪 u 🇧🇬 ima iskrenog prijatelja i partnera na svom putu ka 🇪🇺.<br><br>Hvala predsjedniku… <a href="https://t.co/v9TM9naciR">pic.twitter.com/v9TM9naciR</a></p>&mdash; Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) <a href="https://twitter.com/JakovMilatovic/status/1802757706882707609?ref_src=twsrc%5Etfw">June 17, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: Twitter/JakovMilatović

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA