Milatović: Crna Gora i Izrael razvijaju odnose na stabilnim osnovama

Crna Gora i Izrael razvijaju odnose na prijateljskim i stabilnim osnovama, sa posebnim fokusom na oblasti ekonomije, investicija i turizma, kazao je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović nakon razgovora sa ambasadorom Izraela Jahel Vilanom.

Istakao je da je u razgovoru sa ambasadorom kazao da je Crna Gora zainteresovana za jačanje veza na najvišem političkom nivou i ekonomske saradnje u oblasti tehnologije, obnovljivih izvora energije i infrastrukture.

„Takođe, podsjetio sam i na multikulturalni karakter 🇲🇪 društva i našu dosljednost u borbi protiv antisemitizma“, zaključio je Milatović. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Crna Gora i Izrael razvijaju odnose na prijateljskim i stabilnim osnovama, sa posebnim fokusom na oblasti ekonomije, investicija i turizma. 🤝<br>1/3 <a href="https://t.co/sKe2C2lUnT">pic.twitter.com/sKe2C2lUnT</a></p>&mdash; Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) <a href="https://twitter.com/JakovMilatovic/status/1699405829898719578?ref_src=twsrc%5Etfw">September 6, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: predsjednik.me

NIKŠIĆ PROGNOZA