Mašković: Injac obećala da će dostaviti i ostale podatke o zapošljavanjima u Glavnom gradu

Šefa Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković oglasio se povodom juče održanog sastanka sa gradonačelnicom Podgorice Oliverom Injac, navodeći da je na njemu dogovoreno da ostvari uvid u preostale podatke o ugovorima o djelu i ugovorima o povremenim i privremenim poslovima, koji mu, kako je rekao, prvobitno nisu dostavljeni od gradske uprave.

On podsjeća da je sastanak održan nakon što mu je gradonačelnica Injac javno uputila poziv na prethodnoj sjednici Skupštine Glavnog grada.

Iz SD-a napominju da je Mašković ranije od gradske uprave, shodno članu 44 Poslovnika Skupštine Glavnog grada zatražio da mu se dostave podaci o svim ugovorima o djelu i ugovorima o povremenim i privremenim poslovima koje je zaključila nova gradska uprava u prvih šest mjeseci rada.

„Iz dostavljenih podataka utvrđeno je da je nova gradska uprava za prvih šest mjeseci rada zaključila 252 ugovora o djelu i 55 ugovora o autorskom honoraru“, navode iz SD-a.

Osim toga, riječi je bilo i o investicionim aktivnostima povodom izgradnje hotela u Bloku V, a uskoro će Mašković, prema riječima gradonačelnice, dobiti i detaljan izvještaj komisije koju je obrazovala tim povodom.

„Čini mi se da je i zajednički stav bio da oko važnih tema za građane Podgorice treba postići što širi konsenzus, pa u tom smislu ovaj sastak ocjenjujem kao veoma koristan i konstruktivan“, kazao je Mašković.

Foto: SD

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA