Marušuć: Bolje da odigramo i malo slabiju utakmicu ali da uzmemo koji bod

Fudbalere Crne Gore očekuje sjutra veče težak duel protiv reprezentacije Velsa, samo tri dana nakon gostovanja Turskoj u Samsunu.

„U petak imali utakmicu, a danas smo već stigli u Vels, igramo protiv veoma teške reprezentacije. Samo eto, nakon tri dana ćemo odigrati tu drugu utakmicu, dva teška gostovanja, ali mislim da treba skupimo snage i da se pripremimo za ovaj jako bitan meč“, kazao je bek naše reprezentacije i rimskog Lacija, Adam Marušić.

Crna Gora je dobro izgledala defanzivno u Turskoj.

„Mislim da je svaki momak koji je odigrao tu utakmicu dao 100% svojih mogućnosti. Imali smo taj neki dogovor iz svlačionice da pokušamo da ostarimo što bolji rezultat. Na kraju oni su slavili, ali mislim da pristup kakav smo imali treba da ponovimo sjutra ovdje i mislim da je to rezultat će biti drugačiji. Fali nam taj pozitivni rezultat koji svi željno isčekujemo“.

Marušić je rekao i da je naš tim odigrao dobro neke utakmice, ali da i dalje je bez bodova u Ligi nacija.

„Odigrali smo eto, dosta utakmica i dalje imamo nula bodova, na kraju krajeva svi igramo za te bodove. Mislim da je to, ako mogu da biram bolje da odigramo neku utakmicu malo slabije ali da uzemo koji bod. Tako da mislim da je sjutra u cilju da uzemo sigurno koji bod. Tako da nadamo se svi da možemo da otvorimo taj rezultat. Mislim da će bude veoma teška utakmica, ali mi treba gledamo nas. Da jednostavno damo sve od sebe, da ispunimo ono što šef očekuje od nas. Dogovor iz svlačionice i nadamo se pozitivnom rezultatu i da možemo da donesemo koji bod za Crnu Goru“, kazao je as Lacija.

Foto: RTCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA